Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ακρίβεια ....

... και επειδή η σελίδα είναι γενικώς για παράπονα και δεν απευθύνεται μόνον στον δήμο και τους εκπροσώπους αυτού να αναφερθώ και σε ένα άλλο ζήτημα που "καίει" τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής:

είμαστε ένας πανάκριβος δήμος. Θέλεις να στηρίξεις τον επιχειρηματία της περιοχής σου και διαπιστώνεις από την λαϊκή μέχρι το σούπερ μάρκετ και από την μπογιά μέχρι το λάστιχο ποτίσματος την χάντρα και τα σπόρια πως πληρώνεις έως και τα διπλάσια απ' ότι σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης ή το Καπάνι και την Φράγκων .....

Και άντε όσο η τσέπη ήταν γεμάτη έλεγες δε βαριέσαι που να κουβαλάω τώρα ... αλλά όταν τα κουκιά είναι μετρημένα μπαίνεις ξανά στην ταλαιπωρία να τα κουβαλάς με το λεωφορείο - γιατί κακά τα ψέμματα - μπορεί οι μαγαζάτορες να ποντάρουν σε όσους έχουν οικονομική άνεση στην περιοχή (και κοντά σε αυτούς να πληρώνουμε και εμείς τη νύφη) αλλά αυτό που δεν υπολογίζουν είναι πως όσοι έχουν χρήματα έχουν και τον τρόπο να ψωνίζουν φθηνά - αλλιώς δεν θα είχαν καταφέρει να κάνουν το "κομπόδεμα "τους.

Συμπέρασμα; όσοι έχουν ψωνίζουν από εκεί που είναι φθηνότερα και οι υπόλοιποι ξαναζορίζονται να τα κουβαλάνε από μακρυά αφήνοντας την τοπική αγορά ...νεκρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου